Tehokas: kesäkuuta 2023

Tietosuojakäytäntö 

TETRA Technologies Inc. ja sen tytäryhtiöt ("TETRA", "Yhtiö", "me", "meitä", "meidän") kunnioittavat yksityisyyttäsi ja ovat sitoutuneet suojelemaan sitä noudattamalla tätä tietosuojakäytäntöä.

Tässä tietosuojakäytännössä kuvataan (a) minkälaisia henkilötietoja voimme kerätä sinulta tai joita voit vapaaehtoisesti antaa meille, kun vierailet verkkosivustolla www.tetratec.com ("Sivusto"), ja (b) käytännöt, joilla keräämme, käytämme, ylläpidämme, suojaamme ja luovutamme näitä tietoja.

Tätä tietosuojakäytäntöä sovelletaan kaikkiin tietoihin, joita keräämme Sivustolla ja muilla siihen liittyvillä verkkosivustoilla, sähköpostitse, tekstiviesteissä ja muissa sähköisissä viesteissä sinun ja Sivuston välillä, mobiili- tai työpöytäsovellusten tai muiden ohjelmistojen kautta, joita kehitämme tai käytämme liiketoimintatarkoituksiin, muilla keinoilla, joissa on linkki tai viittaus tähän tietosuojakäytäntöön, sekä muussa kanssasi käytävässä vuorovaikutuksessa, myös offline-tilassa.

Tätä tietosuojakäytäntöä ei sovelleta

  • tiedot, jotka olemme keränneet offline-tilassa tai muulla tavoin, mukaan lukien kolmannen osapuolen ylläpitämillä muilla verkkosivustoilla, tai
  • kolmansien osapuolten keräämät tiedot, mukaan lukien kaikki sovellukset tai sisällöt, jotka voivat olla linkitettyinä Sivustolle tai joihin pääsee Sivustolta tai Sivuston kautta.

Lue tämä selonteko, jotta ymmärrät tietojasi koskevat toimintatapamme ja käytännöt sekä sen, miten käsittelemme tietojasi. Jos et hyväksy käytäntöjämme ja käytäntöjämme, on sinun valintasi olla käyttämättä Sivustoa. Käyttämällä Sivustoa tai käyttämällä sitä hyväksyt tämän tietosuojakäytännön. Tämä käytäntö voi muuttua ajoittain; tarkista säännöllisesti, että se on päivitetty. Jos jatkat tämän Sivuston käyttöä muutosten tekemisen jälkeen, sinun katsotaan hyväksyvän kyseiset muutokset.

Keräämämme henkilötiedot ja miten keräämme niitä

Kun vierailet tällä sivustolla ja käytät sitä, keräämme sinusta tietoja, mukaan lukien (a) henkilötiedot, joista sinut voidaan tunnistaa yksilönä tai jotka liittyvät tunnistettavissa olevaan henkilöön ("Henkilötiedot"), ja (b) tiedot, joista sinua ei voida tunnistaa yksilönä. Keräämme nämä tiedot suoraan sinulta, kun annat ne meille vapaaehtoisesti täyttämällä kyselyitä, lomakkeita tai tietopyyntöjä Sivustolla. Näihin tietoihin kuuluvat esimerkiksi seuraavat tietoluokat:

  • henkilökohtaiset perustiedot ja tunnistetiedot sinusta tai muista henkilöistä, kuten yrityksesi päämiehistä;
  • sinun tai muiden yhteystiedot (esim. puhelinnumero, sähköpostiosoite ja postiosoite);
  • elämäkerralliset ja demografiset tiedot (esim. yritys, työnimike tai asema ja pääasialliset työtehtävät);
  • sidonnaisuustiedot (esim. asiakas, opiskelija, työnhakija, myyjä tai toimittaja, sijoittaja tai rahoitusanalyytikko tai akateeminen tutkija);
  • viestintä (esim. kun lähetät kysymyksiä tai kommentteja, valitset sähköpostimarkkinointiviestintäasetukset, ilmoitat kiinnostuksen kohteet, tilaat uutiskirjeitä, osallistut kyselyihin tai foorumeihin tai ilmoitat ongelmasta sivustollamme);
  • hakukyselysi sivustolla;
  • tallenteet ja kopiot kirjeenvaihdostasi (mukaan lukien sähköpostiosoitteet), jos otat meihin yhteyttä Sivuston kautta; ja
  • ammatilliset tai työhön liittyvät tiedot tai muut taustatiedot, jotka annat, kun jätät meille työhakemuksen (esim. koulutus, kokemus, taidot, pätevyys, lisenssit, todistukset, nykyinen työnantaja, työnimike, työtehtävät tai vastuualueet ja se, onko sinulla lupa työskennellä tietyssä maassa ilman sponsorointia).

Kun navigoit sivustolla ja olet vuorovaikutuksessa sen kanssa tai käytät muita yhtiön mobiili- tai työpöytäsovelluksia, saatamme myös käyttää automaattisia tiedonkeruutekniikoita kerätäksemme tiettyjä tietoja tietokoneestasi tai mobiililaitteestasi, selaustoiminnoistasi ja malleistasi, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen seuraaviin tietoluokkiin:

  • tietokoneeltasi tai mobiililaitteeltasi kerätyt tekniset tiedot laitteestasi ja internet-yhteydestäsi (esim. IP-osoitteesi, selaintyyppisi ja käyttöjärjestelmäsi); ja
  • sähköisen verkon toimintatiedot ja muut tiedot, jotka on kerätty Sivuston käytöstäsi (esim. liikennetiedot, sivut, joilla vierailet, kunkin vierailun päivämäärät ja kellonajat, syöttämäsi hakusanat ja kuinka usein vierailet).

Automaattisesti keräämämme tiedot voivat sisältää henkilökohtaisia tietoja, tai voimme säilyttää niitä tai yhdistää ne muilla tavoin keräämiimme henkilökohtaisiin tietoihin. Tämä auttaa meitä parantamaan Sivustoamme ja tarjoamaan sinulle parempaa ja yksilöllisempää palvelua, muun muassa arvioimalla yleisömme kokoa ja käyttötottumuksia, tallentamalla tietoja mieltymyksistäsi ja tunnistamalla sinut, kun palaat Sivustolle.

Laki voi vaatia meitä keräämään tiettyjä tietoja sinusta tai se voi olla seurausta sopimussuhteesta, joka meillä on kanssasi. Näiden tietojen antamatta jättäminen voi estää tai viivästyttää näiden velvoitteiden täyttämistä.

Automaattiseen tiedonkeruuseen käyttämämme teknologiat

Tiedonkeruuprosessimme voi sisältää seuraavien automaattisten tiedonkeruutekniikoiden käyttöä:

  • "Evästeet" (tai selaimen evästeet): Tässä käytännössämme käytämme termiä "evästeet" viittaamaan evästeisiin ja vastaaviin tekniikoihin, jotka kuuluvat sähköisen viestinnän tietosuojadirektiivin soveltamisalaan. Evästeet ovat pieniä tunnistetietoja, jotka palvelimemme sijoittaa ja tallentaa tietokoneesi kiintolevylle. Näiden evästeiden avulla järjestelmämme voi helpommin "tunnistaa" tietokoneesi tai mobiililaitteesi, kun vierailet sivustollamme, jotta voimme tarjota palvelua tehokkaammin. Voimme esimerkiksi käyttää evästeitä räätälöidäksemme näytön kiinnostuksen kohteidesi mukaiseksi, huomioidaksemme kiinnostuksen kohteesi Sivustolla vieraillessasi ja tallentaaksemme tietoja (esim. seuranta- ja kohdentamistarkoituksiin).
  • Verkkomajakat: Ne ovat pieniä sähköisiä tiedostoja, joiden avulla Yhtiö voi esimerkiksi laskea näissä sivuston osissa vierailleet käyttäjät ja tehdä muita asiaan liittyviä verkkosivuston tilastoja (esimerkiksi rekisteröidä tietyn verkkosivuston sisällön suosiota ja tarkistaa järjestelmän ja palvelimen eheyden).

Politiikkamme on, että evästeiden ja/tai verkkomajakoiden avulla saatuja tietoja käytetään vain sisäisesti palvelun tarjoamiseksi sinulle ja sivuston tehokkuuden arvioimiseksi ja parannusten tekemiseksi. Emme käytä evästeitä tai verkkomajakoita toimintojesi seuraamiseen Sivuston ulkopuolella tai mihinkään muuhun tarkoitukseen, jota ei ole kerrottu tässä.

Käytämme Sivuston yhteydessä myös kolmannen osapuolen web-analyysipalveluita, kuten Google Analytics, HubSpot, LinkedIn ja Google AdSense, jotka käyttävät evästeitä ja vastaavia tekniikoita tietojen keräämiseen (esim. IP-osoitteet) arvioidakseen Sivuston käyttöä ja vuorovaikutusta Sivuston kanssa.

Voit kieltäytyä hyväksymästä evästeitä muuttamalla tietokoneesi selaimen asetuksia tai kieltäytymällä vastaamasta myöntävästi, kun Sivustolla kysytään, hyväksytkö evästeet. Huomaa kuitenkin, että jos päätät olla hyväksymättä evästeitä, et ehkä pääse käyttämään Sivustoa osittain tai kokonaan tai jotkin Sivuston osat eivät ehkä toimi tehokkaasti.

Arkaluonteiset henkilötiedot

Emme tietoisesti kerää arkaluonteisia henkilötietoja (kuten sosiaaliturvatunnuksia, rotuun tai etniseen alkuperään, poliittisiin mielipiteisiin, uskontoon tai muuhun vakaumukseen, terveyteen, biometriikkaan, geneettisiin ominaisuuksiin, rikolliseen taustaan, ammattiyhdistyksen jäsenyyteen jne. liittyviä tietoja) sinulta Sivuston kautta. Älä anna meille tällaisia arkaluonteisia henkilötietoja Sivustolla tai sen kautta.

Lapset

Suhtaudumme lasten yksityisyyteen vakavasti ja olemme sitoutuneet noudattamaan sovellettavia lakeja ja vaatimuksia, kuten Yhdysvaltojen lasten yksityisyyden suojaa verkossa koskevaa lakia ("COPPA"). Sivustoa ei ole tarkoitettu alle 18-vuotiaille lapsille. Kehotamme kaikkia vanhempia ja huoltajia opastamaan lapsiaan turvallisessa ja vastuullisessa henkilötietojen käytössä Internetissä.

Tuotteitamme ja palveluitamme ei ole suunnattu alaikäisille henkilöille, emmekä tietoisesti kerää, käytä tai luovuta kolmansille osapuolille alle 18-vuotiailta lapsilta kerättyjä henkilötietoja. Jos olet alle 18-vuotias, älä anna mitään tietoja Sivustolla tai muilla siihen liittyvillä verkkosivustoilla (mukaan lukien nimi, osoite, puhelinnumero tai sähköpostiosoite). Jos saamme tietää, että olemme keränneet tai vastaanottaneet henkilötietoja alle 18-vuotiaalta lapselta ilman vanhempien suostumuksen tarkistamista, poistamme kyseiset tiedot. Jos uskot, että meillä saattaa olla henkilötietoja alle 18-vuotiaalta lapselta tai alle 18-vuotiaasta lapsesta, ota meihin yhteyttä alla oleviin yhteystietoihin.

Miten käytämme henkilökohtaisia tietojasi

Voimme käyttää sinusta keräämiämme tai suoraan meille antamiasi tietoja (mukaan lukien henkilötiedot) seuraaviin tarkoituksiin:

  • henkilöllisyytesi tarkistamiseksi, kun käytät sivustoa, ja henkilötietojesi turvallisuuden varmistamiseksi;
  • sivuston ja sen sisällön esittäminen sinulle;
  • tuotteistamme, palveluistamme, tapahtumista, ohjelmista ja kampanjoista tiedottaminen ja niiden hallinnointi (esimerkiksi lähettämällä ilmoituksia, mainosmateriaalia, uutiskirjeitä ja muuta markkinointiviestintää);
  • lähettää sinulle ilmoituksia markkinointitiedoista ja muista tilauksista, joita olet valinnut vastaanottaa Sivuston kautta, tai tämän tietosuojakäytännön muutoksista;
  • tarjota pyytämiäsi tietoja, tavaroita, palveluja tai materiaaleja;
  • käsitellä, arvioida ja vastata pyyntöihin, tiedusteluihin ja hakemuksiin;
  • rakentaa sinusta profiilin ja sijoittaa sinut tiettyihin markkinointisegmentteihin, jotta voimme ymmärtää mieltymyksiäsi paremmin ja mukauttaa sinulle lähettämiämme markkinointiviestejä asianmukaisesti;
  • tarjota asiakastukea;
  • data-analytiikkaan (kuten markkinatutkimukseen ja trendianalyysiin).
  • tehdä ja helpottaa markkinatutkimusaloitteita;
  • mainosten uudelleenkohdentamiseen ja markkinointitoimiemme tehokkuuden arviointiin;
  • analysoida tietoja siitä, miten käytät palveluitamme, jotta voimme tarjota asiakkaillemme paremman käyttökokemuksen;
  • markkinointi- ja myyntitoimien toteuttamiseen (mukaan lukien liidien luominen, markkinointinäkymien tavoittelu, markkinatutkimusten tekeminen, mainos- ja markkinointikampanjoiden tehokkuuden määrittäminen ja hallinnointi sekä tuotemerkin hallinta);
  • liiketoimintamme harjoittamiseen, arviointiin ja parantamiseen (esimerkiksi hallinnoimalla, tehostamalla ja parantamalla tuotteitamme ja palveluitamme, kehittämällä uusia tuotteita ja palveluita sekä hallinnoimalla viestintäämme ja asiakassuhteitamme);
  • yhteydenpitoon kanssasi (esimerkiksi jos otat meihin yhteyttä ja sinulla on kysyttävää);
  • käsittelemään hakemusta, jonka lähetät meille työskentelyä varten, tai antamaan tietoa työmahdollisuuksista tai rekrytoinnista yleensä;
  • käyttää laillisia oikeuksiamme, jos se on välttämätöntä (esimerkiksi havaita, estää ja vastata petosväitteisiin, immateriaalioikeuksien loukkauksiin tai lain tai tähän sivustoon sovellettavien käyttöehtojen rikkomiseen);
  • muiden oikeudellisten tai sääntelyvaatimusten noudattaminen;
  • sinun ja meidän välisistä sopimuksista johtuvien velvollisuuksiemme täyttämiseksi ja oikeuksiemme valvomiseksi, mukaan lukien laskutus ja perintä;
  • ilmoittaa sinulle sivustomme muutoksista;
  • käyttää tietoja muulla tavalla, jonka voimme kuvata, kun annat tiedot;
  • minkä tahansa muun tarkoituksen täyttämiseksi, jota varten annat tietoja; ja
  • mihin tahansa muuhun tarkoitukseen suostumuksellasi).

Voimme yhdistää sivuston kautta saamiamme tietoja muilla tavoin saamiimme tietoihin (kuten offline-myynnin, markkinoinnin, kumppaneiden ja toimittajien aloitteiden kautta) edellä kuvattuihin tarkoituksiin.

Voimme myös anonymisoida tai koota tietojasi ja käyttää niitä edellä kuvattuihin tarkoituksiin tai muihin tarkoituksiin sovellettavan lain sallimissa rajoissa.

Edellä kuvatulla tavalla TETRAn suorittaman henkilötietojesi käsittelyn oikeusperuste on yleensä jokin seuraavista:

  • suostumuksesi;
  • sinun tai asianomaisen osapuolen kanssa tehdyn sopimuksen täyttäminen;
  • oikeutetut liiketoimintaetumme; tai
  • lakisääteisten velvoitteidemme noudattaminen.

Jos et halua, että yritys ottaa sinuun yhteyttä muista tuotteista ja palveluista tai muusta sisällöstä, jonka uskomme kiinnostavan sinua, voit jättää merkitsemättä ruudun "Hyväksyn viestinnän TETRA Technologiesilta", joka on lomakkeessa, jota käytetään henkilökohtaisten tietojesi keräämiseen sivustolla.

Voit peruuttaa TETRAn sähköpostiviestien tilauksen milloin tahansa napsauttamalla "Hallitse asetuksia" -linkkiä, joka sisältyy jokaiseen viestiin. Voit myös ottaa meihin yhteyttä alla oleviin yhteystietoihin ja pyytää, että sinut jätetään pois tulevista jakeluistamme tai että voit päivittää tai korjata henkilökohtaisia tietojasi.

Miten ja milloin jaamme henkilökohtaisia tietojasi

Voimme siirtää tai luovuttaa keräämiämme tai meille antamiasi henkilötietoja tässä tietosuojakäytännössä kuvatulla tavalla:

  • Tytäryhtiöillemme, tytäryhtiöillemme, osastoillemme, työntekijöillemme ja liikekumppaneillemme.
  • alihankkijoillemme, myyjillemme ja toimittajillemme tietosuojakäytännössä kuvattuihin tarkoituksiin. Voimme esimerkiksi siirtää tai luovuttaa mitä tahansa edellä lueteltuja henkilötietoryhmiä palveluntarjoajille, jotka olemme palkanneet suorittamaan palveluita puolestamme. Näihin palveluihin voivat kuulua verkkosivuston isännöintiin, työhakemusten hallintaan, asiakastukeen, data-analyysiin, asiakaspalveluun, mainontaan/markkinointiin, uutiskirjeiden lähettämiseen sekä tukisähköposti- ja viestipalveluihin liittyvät palvelut.
  • Sen tarkoituksen täyttämiseksi, jota varten annat tiedot (jos esimerkiksi annat toisen henkilön sähköpostiosoitteen, jotta voimme ottaa häneen yhteyttä, voimme välittää viestin sisällön sekä nimesi ja yhteystietosi vastaanottajalle).
  • Kenelle tahansa henkilölle - mukaan lukien viranomaisille tai sääntelyviranomaisille - ilman ennakkoilmoitusta, jos uskomme sen olevan tarpeen tai asianmukaista seuraavissa tarkoituksissa:
    • noudattamaan tuomioistuimen määräystä, lakia tai oikeudellista menettelyä, mukaan lukien vastaaminen hallituksen tai viranomaisten pyyntöihin (mukaan lukien asuinmaasi ulkopuolella sijaitsevien julkisten ja valtion viranomaisten pyynnöt);
    • valvoa käyttöehtojemme tai muiden sopimusten noudattamista tai toimia, jotka ovat laittomia tai rikkovat sivuston käyttöä koskevia TETRAn sääntöjä;
    • suojellaksemme toimintaamme tai minkä tahansa tytäryhtiömme tai liikekumppanimme toimintaa;
    • suojellaksemme oikeuksiamme, yksityisyyttä, turvallisuutta, omaisuutta tai etuja ja/tai tytäryhtiöidemme, liikekumppaneidemme, asiakkaidemme, sinun tai muiden etuja;
    • jotta voimme käyttää käytettävissä olevia oikeussuojakeinoja tai rajoittaa mahdollisesti kärsimiämme vahinkoja; tai
    • hätätilanteessa.
  • asiaankuuluville kolmansille osapuolille, jos liiketoimintamme tai omaisuutemme tai sen osan mahdollinen tai todellinen myynti tai siirto (mukaan lukien sulautuminen, yritysosto, yhteisyritys, uudelleenjärjestely, luovutus, purkaminen tai selvitystilaan asettaminen, jos liiketoiminta ei jatka jatkuvaa toimintaa) tai muu liiketoimintojen yhdistäminen, jossa hallussamme olevat henkilötiedot kuuluvat siirrettävään omaisuuteen.
  • muille osapuolille, jotka me ilmoitamme, kun annat tiedot tai suostumuksellasi.

TETRA ei myy henkilötietoja kolmansille osapuolille, mukaan lukien alle 16-vuotiaiden alaikäisten henkilötiedot.

Henkilökohtaisia tietojasi koskevat valintasi

Sinulla on tiettyjä oikeuksia, jotka koskevat hallussamme olevia henkilökohtaisia tietojasi sovellettavan lainsäädännön mukaisesti. Sinulla voi olla oikeus (a) tutustua tiettyihin henkilötietoihin, joita säilytämme sinusta, (b) pyytää meitä päivittämään, oikaisemaan, muuttamaan, poistamaan tai rajoittamaan henkilötietojasi tai (c) käyttää oikeutta tietojen siirrettävyyteen siinä määrin kuin sinun lainkäyttöalueesi laki edellyttää. Olemme luoneet mekanismeja, joiden avulla voit hallita tietojasi.

Voit halutessasi olla hyväksymättä evästeitä muuttamalla tietokoneesi selaimen asetuksia. Huomaa, että useimmat selaimet hyväksyvät evästeet automaattisesti. Voit myös hylätä tai estää evästeet vieraillessasi Sivustolla jättämällä vastaamatta myöntävästi, kun Sivustolla kysytään, hyväksytkö evästeet. Huomaa kuitenkin, että jos et hyväksy evästeitä, et ehkä pääse käyttämään Sivustoa osittain tai kokonaan ja jotkin Sivuston osat eivät ehkä toimi tehokkaasti. Käyttämällä Sivustoa hyväksyt, että voimme sijoittaa laitteeseesi evästeitä, joita et ole poistanut tai hylännyt. Lisätietoja evästeiden poistamisesta tai hylkäämisestä ja yleisesti evästeistä saat osoitteesta www.allaboutcookies.org.

Jos et halua, että tietojasi kerätään, käytetään ja luovutetaan tässä tietosuojakäytännössä kuvatulla tavalla ja/tai et halua, että käytämme tietojasi (esim. sähköpostiosoitettasi tai muita yhteystietojasi) tuotteidemme tai palveluidemme mainostamiseen, voit olla antamatta tietoja meille. Voit myös kieltäytyä antamasta tietoja jättämällä merkitsemättä rastin asianomaiseen ruutuun lomakkeessa, jolla keräämme henkilökohtaisia tietojasi (eli ruutuun, jonka merkitsisit, jos suostuisit saamaan meiltä tulevia viestejä).

Jos lähetimme sinulle mainos- tai markkinointisähköpostin, voit peruuttaa TETRAn tulevien viestien tilauksen milloin tahansa napsauttamalla kussakin sähköpostiviestissä olevaa "Manage Preferences" -linkkiä. Voit myös ottaa meihin yhteyttä alla oleviin yhteystietoihin ja pyytää, että sinut jätetään pois tulevista jakeluistamme tai että voit päivittää tai korjata henkilötietojasi.

Voit peruuttaa meille aiemmin antamasi suostumuksen tai vastustaa henkilötietojesi käsittelyä milloin tahansa erityiseen tilanteeseesi liittyvin perustelluin syin, ja me noudatamme jatkossa tarvittaessa mieltymyksiäsi. Voit pyytää näiden oikeuksien käyttämistä ottamalla meihin yhteyttä alla oleviin yhteystietoihin. Huomaa, että saatamme vaatia sinulta lisätietoja, jotta voimme täyttää pyyntösi.

Olemme sitoutuneet työskentelemään kanssasi saadaksemme oikeudenmukaisen ratkaisun kaikkiin tietosuojaa koskeviin valituksiin tai huolenaiheisiin. Jos kuitenkin uskot, ettemme ole pystyneet auttamaan valituksesi tai huolenaiheesi ratkaisemisessa, sinulla voi olla oikeus tehdä valitus asuinmaasi tietosuojaviranomaiselle.

Henkilökohtaisten tietojen suojaaminen ja säilyttäminen

Toteutamme fyysisiä, teknisiä ja organisatorisia turvatoimia, joiden tarkoituksena on turvata ja ylläpitää henkilötietojesi eheyttä ja luottamuksellisuutta. Vaikka mikään turvatoimenpide ei voi taata tahatonta katoamista tai vaarantumista, arvioimme ja päivitämme näitä toimenpiteitä säännöllisesti pyrkiessämme tarjoamaan asianmukaisen suojan kaikille hallussamme oleville tiedoille.

Valitettavasti tiedonsiirto internetissä ei ole täysin turvallista. Vaikka teemme parhaamme suojellaksemme tietojasi, emme voi taata Sivuston kautta siirrettyjen tietojesi turvallisuutta. Tietojen siirtäminen tapahtuu omalla vastuullasi. Emme ole vastuussa Sivuston yksityisyysasetusten tai turvatoimien kiertämisestä.

Tietojen säilyttäminen

TETRA ei säilytä tietojasi pidempään kuin on tarpeen ja sallittua sen tarkoituksen tai niiden tarkoitusten kannalta, joita varten ne on saatu. Säilytysaikojen määrittämisessä käytettäviin kriteereihin kuuluvat rajoituksetta (a) se, kuinka kauan meillä on jatkuva suhde sinuun; (b) se, onko meillä oikeudellinen velvoite, johon olemme sidottu; tai (c) se, onko tietojen säilyttäminen suositeltavaa oikeudellisen asemamme kannalta (esimerkiksi sovellettavien vanhentumisaikojen, oikeudenkäyntien tai viranomaistutkimusten kannalta).

Kansainvälinen tiedonsiirto

Henkilökohtaisia tietojasi voidaan siirtää, tallentaa ja/tai käsitellä missä tahansa maassa, jossa meillä on toimitiloja tai jossa käytämme palveluntarjoajia. Käyttämällä Sivustoa annat suostumuksesi tietojen siirtämiseen asuinmaasi ulkopuolisiin maihin (mukaan lukien Yhdysvallat), joissa saattaa olla erilaiset tietosuojasäännöt kuin omassa maassasi. Henkilökohtaiset tietosi voivat olla myös näiden maiden hallitusten käytettävissä kyseisissä maissa annetun lainmukaisen määräyksen nojalla.

Jos olet Euroopan talousalueella ("ETA"), Euroopan komissio on tunnustanut joidenkin ETA:n ulkopuolisten maiden tarjoavan riittävän tietosuojan tason ETA:n standardien mukaisesti (täydellinen luettelo näistä maista on saatavilla täällä http://ec.europa.eu/justice/data-protection/international-transfers/adequacy/index_en.htm). Jos henkilötietoja siirretään ETA:sta maihin, joita Euroopan komissio ei pidä riittävänä, olemme soveltuvan lainsäädännön edellyttämässä laajuudessa ottaneet käyttöön soveltuvien lakisääteisten vaatimusten mukaisia riittäviä toimenpiteitä, kuten Euroopan komission hyväksymät vakiosopimuslausekkeet, henkilötietojesi suojaamiseksi.

Voit myös tehdä valituksen valvontaviranomaiselle, joka on toimivaltainen omassa maassasi tai alueellasi tai siellä, missä oletetaan rikottavan sovellettavaa tietosuojalainsäädäntöä. Luettelo tietosuojaviranomaisista on saatavilla osoitteessa http://ec.europa.eu/newsroom/article29/item-detail.cfm?item_id=612080.

Linkitetyt verkkosivustot

Saatamme tarjota linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivustoille. Emme valvo näitä verkkosivustoja, joten kehotamme sinua tutustumaan näiden (ja kaikkien) kolmansien osapuolten verkkosivustojen tietosuojaselosteisiin.

Emme ole vastuussa muiden yritysten tai organisaatioiden kuin meidän hallitsemien verkkosivustojen ja palveluiden tietosuojalausunnoista tai -käytännöistä.

Kolmannen osapuolen verkkosivustolle johtavan linkin sisällyttäminen Sivustoon ei tarkoita, että me tai tytäryhtiömme hyväksyisimme linkitetyn sivuston tai palvelun.

Emme myöskään ole vastuussa muiden yritysten tai organisaatioiden (mukaan lukien Facebook, Apple, Google, Microsoft, RIM tai muut sovelluskehittäjät, sovellusten tarjoajat, sosiaalisen median alustan tarjoajat, käyttöjärjestelmän tarjoajat, langattomien palvelujen tarjoajat tai laitevalmistajat) tietojen keräämisestä, käytöstä, luovuttamisesta tai tietoturvakäytännöistä tai -käytännöistä, mukaan lukien niiden henkilökohtaisten tietojen osalta, joita luovutat muille yrityksille tai organisaatioille sovellusten tai sosiaalisen median sivujemme kautta tai niiden yhteydessä.

Muutokset tietosuojakäytäntöön

Tätä tietosuojakäytäntöä voidaan päivittää määräajoin ja ilman ennakkoilmoitusta. Tietosuojakäytännön viimeisimmän tarkistuksen päivämäärä on merkitty tietosuojakäytännön ensimmäisen sivun yläosaan. Jos jatkat Sivuston käyttöä sen jälkeen, kun olemme tehneet muutoksia, sinun katsotaan hyväksyvän kyseiset muutokset, ja sinun vastuullasi on käydä tässä tietosuojakäytännössä ennen Sivuston käyttämistä tarkistamassa mahdolliset muutokset.

Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysymyksiä tai huolenaiheita tästä tietosuojakäytännöstä tai siitä, miten henkilötietojasi on käytetty, ota meihin yhteyttä osoitteeseen webmaster@tetratec.com.